ACB

Morales vol un regal pel primer aniversari

Lliga Endesa. La Penya vol un triomf de luxe i pressionar els rivals el dia que el president fa ja 365 dies en el càrrec

El Divina Joventut cerca de sorprendre a Múrcia contra un rival que fa la millor temporada de la seva història. Els d’Ibon Navarro van acabar fora de la copa tot i acabar la primera volta en vuitena posició –l’organitzador, el Gran Canària, no havia acabat en zona de copa– i ja estan classificats per a la final a quatre de la Champions League, que es disputarà el cap de setmana del 5 i el 6 de maig, circumstància que ha fet avançar el duel contra la Penya.

Els verd-i-negres arriben al partit amb màxima confiança després de sortir del descens, encara que sigui pel bàsquet-average, però amb un clar signe de canvi després de quatre victòries els darrers cinc partits. Els de Carles Duran, que tornaran per carretera perjudicats per la vaga de Vueling, que els ha deixat sense l’avió que tenien lligat, saben que per tenir possibilitats a Múrcia hauran d’estar intensos, com va remarcar el seu tècnic: “El Múrcia físicament és com un equip d’Eurolliga.” A la primera volta ja van guanyar a Badalona. El seu líder és Hannah, vell conegut de la Penya pel seu passat verd-i-negre. Un triomf posaria pressió al Saragossa, el Betis i el Bilbao. Tot això el dia que Juanan Morales celebra ja el seu primer any com a president del Joventut. Un any gens fàcil però amb el desig que acabi amb un regal, el de la permanència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)