ACB

La Penya fa un pas clau per a la salvació a Múrcia (75-92)

Lliga Endesa. Els verd-i-negres sumen una victòria que pressiona els seus rivals directes amb un triomf de prestigi que l’acosta a la permanència

El Divina Joventut ha fet un pas molt important per la permanència guanyant en una pista molt complicada com Múrcia amb un festival de joc final (75-92).

El matx ha començat amb Laprovittola fent una nova exhibició amb vuit punts seguits amb dos triples (8 punts) que li ha donat una renda inicial a la Penya (12-19). Els verd-i-negres han anat quasi sempre per davant tot i l’aparició de Hannah (8 punts) i Benite (10). A un minut pel descans els de Carles Duran tenien sis punts de renda (36-42) però una desconnexió final l’ha penalitzat molt el Múrcia amb un 7-0 (43-42).

Al segon temps ha començat amb un Jordan descentradíssim i amb l’UCAM Múrcia agafant el seu sostre de punts (57-50). La Penya però ha reaccionat amb un màgic Laprovittola ha empatat després d’un 2+1 i un tirple de l’argentí (63-63). Kulvietis sobre la botzina del final del tercer quart ha posat la Penya per davant (64-65). Conger ha augmentat la renda (64-67). Els verd-i-negres estaven en confiança i una gran defensa combinada amb dos triples de Richard i Laprovittola han posat contra les cordes (66-74 a 7:32 pel final). Els verd-i-negres però han estan llançats per agafar un màxim avantatge de 18 punts (73-91)

El Divina Joventut jugarà diumenge al Palau Olímpic contra el València, després rebrà el Fuenlabrada, visitarà la pista del Guipúscoa i acabarà la lliga a Badalona contra l’Unicaja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)