FEB

Èric Surís

Entrenador de l’Spar Citylift Girona

“La gent veu l’esforç”

“L’Uni Girona s’està fent gran. Però estem lluny dels equips russos, turcs, francesos i Perfumerías Avenida. Seguim amb ambició i exigència. I quan ells ho facin una mica malament, nosaltres estarem a punt per treure’ls aquest títol. No ens rendirem”, va dir el tècnic de l’Spar Citylift, després de valorar el segon partit de la final, la sèrie, la temporada i el creixement del club.

“Havíem parlat que cada partit era un món i que a Salamanca haguéssim tingut l’oportunitat de guanyar el partit, no volia dir que tinguéssim la fórmula. És una obvietat, però crec que avui també ens ha afectat, hem sortit un pèl ansioses com si haguéssim de guanyar de 20”, va dir el tècnic gironí en referència al partit d’ahir, contra un rival que va acabar imposant la seva superioritat: “A la pintura ens han fet molt mal, quan han jugat juntes Erika i Robinson han estat sagnants. En el rebot, en presència... Ens ha costat molt contrarestar-ho.” I hi insistia, Surís, en la plantilla castellana: “El que no pot semblar és que quan no hi són elles són dolentes. És el Perfumerías Avenida i si canviessin Robinson i Erika i no sortissin Nicholls i Gil... I és clar després et surt Moss i et fa tres triples. I Gil i Nicholls aporten més defensa, surten més agressives, i endurir el partit... Són registres diferents i a nosaltres ens va desgastant: ho has de saber veure i saber jugar.”

“És un orgull que quan anem allà s’ompli el pavelló i ells estiguin al cent per cent. A l’hora d’anotar ens ha faltat l’encert i la brillantor que ens tornessin a posar en el partit. I al final Moss ha fet un 5/5 en triples i s’han de ficar, encara que tiris sol en el pavelló buit demà al matí. Per això elles són dignes vencedores, és clar”, reconeixia l’entrenador de l’Spar Citylift, que valorava també la resposta del públic: “La gent no és ximple i veu l’esforç que hem fet. No hem perdut de 16 perquè ens hem rascat la panxa, i ho agraïm.”

“El que és excel·lent és guanyar-ho tot, i avui no és el dia per fer l’anàlisi”, va introduir Èric Surís respecte al balanç del curs, que va sintetitzar comentant: “L’equip ha treballat molt bé i ha competit amb un gran nivell. Als quarts de final de l’Eurocopa ens va eliminar un equip dissenyat per guanyar l’Eurolliga, en l’últim segon. I a Salamanca fa tres dies les teníem contra les cordes. Hem de ser conscients de qui som i contra qui competim.”

A REMOLC

“Poder guanyar a Salamanca ens ha afectat: hem sortit un pèl ansioses”

RIVALITAT

“És un orgull que quan anem allà s’ompli el pavelló i ells estiguin al cent per cent”

Ortega: “Quan vaig arribar hi havia tristesa”

“A Salamanca el bàsquet és molt important i la gent molt amable, quan guanyes. Estic molt agraït a la gent”, va dir Miguel Ángel Ortega, després de guanyar els set darrers títols FEB disputats, amb l’Avenida. “Quan vaig arribar-hi hi havia la sensació de tristesa, perquè no es guanyava i s’invertia”, comentava el tècnic català, que mostrava la seva satisfacció: “He tingut la sort d’arribar en un bon moment i aprofitar la complicitat de moltes jugadores per poder guanyar.” “Ens vam oblidar de moltes coses, potser per l’estrès, els nervis, la confiança”, va dir Ortega respecte al primer partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)