ACB

Es torna a repetir la història

Lliga Endesa. El Barça Lassa torna a repassar el MoraBanc igual com en la final de la Lliga Catalana i deixa sentenciat el derbi ja en el primer quart (31-12) amb els blaugrana excelsos

Quan el Barça Lassa i el MoraBanc Andorra van acceptar disputar la final de la Lliga Catalana només cinc dies abans de veure’s les cares a l’ACB tothom pensava que el que passaria llavors seria molt diferent del que passaria després. Doncs no. Estàvem equivocats. El que es va veure a Reus amb un Barça sòlid, amb un equip que arriba al tram final crescut, que amb un partit per setmana pot preparar millor les jornades i arriba més descansat, es va tornar a veure ahir damunt el parquet del Palau Blaugrana. Igual com fa cinc dies el Barça va deixar sentenciat el partit al final del primer quart, en què ja dominava 31-12 amb un joc excels, amb activitat en atac, encert en el tir exterior i ofegant el rival al darrere. Els de Pesic guanyen i posen pressió al Baskonia, que juga a la pista del Betis obligat a no fallar si vol mantenir el segon lloc. De moment els blaugrana van anar a dormir segons de l’ACB.

El matx va tenir poca història perquè dels set primers triples que van llançar els de Pesic sis van anar a dins. Els andorrans van sortir amb poca agressivitat, mala actitud per intentar esgarrapar alguna cosa positiva del Palau. I a partir de llavors els blaugrana van convertir el partit en un monòleg en què va destacar el joc col·lectiu i Tomic, en estat de gràcia. El MoraBanc rebrà el Guipúscoa i el València i anirà a Màlaga amb l’obligació de no fallar més per no sortir de la zona de play-off. Els andorrans tenen un triomf més que el Tenerife i el Múrcia.

Hem jugat un partit complet amb una bona actitud i una bona defensa; cada vegada som més sòlids
Svetislav Pesic
200
partits
ha disputat a l’ACB Adam Hanga, que ha jugat amb les samarretes del Manresa, el Baskonia i el Barça
2
jugadors
van acabar amb dobles figures, una cosa poc habitual en un mateix equip: Tomic va acabar amb dobles figures (16 punts i 10 rebots) igual que Moerman (15+11)
El Barça Lassa ha estat molt bé, però nosaltres hem estat lluny del nostre nivell i no hem tingut cap opció
Joan Peñarroya

Pierre Oriola no té res greu

El pivot de Tàrrega es va lesionar en el segon quart per una forta contusió a la cuixa dreta que el va obligar a deixar la pista. Oriola només va jugar 4:16 minuts però després, tot i no jugar, es va descartar una lesió important. Ja no se li faran proves.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)