FCBQ

Derrota contundent de l’Escala

montgat 92 l’escala 50

MONTGAT:Ballebo (4), Baluda (10), de la Torre (10), Lorente (12), Pascual (8) –cinc inicial–; Sánchez (12), Blanco (14), Sardà (6), González, Fernández (5), Arenas (11). 5 triples: 2 de la Torre, 1 Baluda, Arenas, Blanco. 17/29 tirs lliures. 12 faltes.L’ESCALA:Alonso (2), Esponellà (12), Quintana (16), Ferrer (2), Cantenys (8) –cinc inicial–; Martí (4), Martini (4), McCloud (2), Usan. 5 triples: 2 Esponellà, Quintana, 1 Martini. 6/6 tirs lliures. 23 faltes. Eliminats: Cantenys, Esponellà.PARCIALS:22–11, 28–8, 22–19, 20–12.COMENTARI:Dura derrota de l’Escala contra el tercer classificat. El Montgat va ser superior des del primer minut de partit. La falta d’encert visitant i l’enorme intensitat defensiva dels locals van col·locar 31 punts de diferència en la primera part. En la segona, no va haver-hi reacció malgrat la millora en atac.