FCBQ

Permanència pel GEIEG i perill per l’Olot

geieg 66 olot 47

GEIEG:Formatjé (11), Bataller (5), González (9), López (18), Condom (2) –cinc inicial–; Ripoll (9), Sole i Sargatal (12). 9 triples: 3 Sargatal, 2 López, 2 Formatjé, 1 Bataller i 1 Ripoll. 7/13 en tirs lliures. 22 faltes personals. Eliminada: Condom.OLOT:Coma (4), Roca (10), Gutiérrez (4), Pujolar (4), Rius (14) –cinc inicial–; Labrador (1), Martí i Sola (10). 5 triples: 2 Roca, 2 Sala i 1 Rius. 10/21 en tirs lliures. 17 faltes personals.PARCIALS:12–11, 21–15, 15–8 i 18–13.COMENTARI:Victòria i permanència assegurada pel GEIEG. El partit va començar amb nerviosisme per part del bàndol local i això ho va aprofitar l’equip rival per anotar amb comoditat i córrer. Al segon quart, les gironines van treure’s la por i van desenvolupar el seu joc per marxar al descans amb avantatge. A la segona meitat, un parcial inicial de 13–5 va decantar la balança per l’equip de Vivolas que, amb una defensa alternativa i el control del rebot, van seguir ampliant la diferència en el marcador. Per la seva part, l’Olot encadena tres derrotes.