FCBQ

Preparats per disputar el ‘play out’

Copa Catalunya. Els nervis poden amb els gironins i els juguen una mala passada

vedruna 75 ceb girona 70

VEDRUNA GRÀCIA:Sabartés (7), Juni (4), González (15), Traveria (12), Martín (6) –cinc inicial–; Hospital (2), Pascal (29), Domínguez i Alarcón. 8 triples: 3 Pascal, 2 Martín i 1 Sabartés. 21/24 en tirs lliures. 19 faltes personals.CEB GIRONA:Pantrigo (1), Mora (2), Espinosa (12), Revilla (15), Valls (2) –cinc inicial–; Justícia (4), Pujol (4), Duran, Rigat (22), Paulí (5) i Tort (3). 6 triples: 4 Rigat i 2 Espinosa. 12/21 en tirs lliures. 20 faltes personals. Eliminat: Valls.PARCIALS:16–16, 23–24, 16–12 i 20–18COMENTARI:El Girona va perdre la primera oportunitat de ser a copa l’any que ve. Els d’Albert Morejón van sortir millor i van arribar a la mitja part guanyant (39–40 en el descans). En la segona part, els barcelonins van apujar molt el nivell defensiu i no van deixar que el rival pogués jugar amb comoditat. Tanmateix, el Girona va aguantar el cop i es va arribar amb empat a cinc minuts per al final (58–58). Va ser llavors quan els nervis i les imprecisions van condemnar els gironins i els locals ho van aprofitar per capgirar el resultat, guanyar el partit i assegurar-se la permanència.