FCBQ

Cop de puny sobre la taula

Copa Catalunya femenina. El Bencriada va sumar un triomf que li permet tenir camp a favor en l’eliminatòria de promoció de descens

bencriada 76 JOVENTUT 49

BENCRIADA:N. Trabal (7), Llagostera, (9), Ferreiro (13), H. Trabal (9), Moreno (8) –cinc inicial–; Valera (13), Thió (5), Serra (4), Compte (4), Sala (4). 7 triples: 2 Llagostera, Ferreiro, 1 H. Trabal, Compte, Valera. 19/30 en tirs lliures. 18 faltes. Eliminada: Llagostera.JOVENTUT:Ochavo (5), G. García, Espinosa (6), Alonso, González (10) –cinc inicial–; Hurtado (16), E. García, Martín (3), Casals (3), M. García (6). 4 triples: 1 Ochavo, Espinosa, Hurtado. 11/14 en tirs lliures. 23 faltes. Eliminada: Hurtado.PARCIALS:16–13, 26–20, 16–5, 18–11.

El Bencriada venç en un partit important per tenir el camp a favor en els partits de promoció de descens. Tot i ser una victòria contundent, a les banyolines els va costar començar amb bon peu pel bon joc interior del Joventut. Un temps mort en el primer quart per part de les locals va aconseguir que juguessin al seu ritme i anessin per davant durant tot el partit. A partir del segon quart, van trobar la seva estabilitat i el seu ritme de joc, però encara patien en defensa.

Després de la represa, però, van millorar defensivament i van estar més actives per només concedir 16 punts en tota la segona part. En el tercer i quart període, les noies del Bencriada van saber administrar bé l’avantatge que duien, i fins i tot distanciar-se en el marcador. Va ser un partit en què les locals van anar de menys a més, i la victòria els va servir per tenir l’avantatge de jugar a casa en el primer partit de la promoció de descens.