FCBQ

El CEB Girona, molt seriós, assegura el primer triomf

Copa Catalunya. L’equip d’Albert Morejón domina de cap a cap el Samà(63-51)

CEB GIRONA 63 (1) SAMÀ 51 (0)

CEB GIRONA:Rigat (8), Duran (7), Mora (6), Revilla (2) i Paulí (1) –cinc inicial–; Tort (2), Justícia (11), Pantrigo (3), Espinosa (6), Valls, Artacho (17), Pujol. 4 triples (2 Rigat i 1 Justícia i Pantrigo), 15/22 tirs lliures, 17 faltes i cap eliminat.SAMÀ VILANOVA:Morales, Casado, Artigas (4), Andreu (1) i Calvo (12) –cinc inicial–; Arjona (5), Carreras (6), Vallverdú (7), Borjas, Moreno (5), Liao (9) i Sánchez (2). 6 triples (2 Carreras i Liao i 1 Vallverdú i Arjona), 5/9 tirs lliures i 22 faltes (eliminat Andreu, 40’).PARCIALS:20-17, 16-10 (36-27); 11-12 (47-39) i 16-12 (63-51).COMENTARI:El CEB Girona és a una victòria de certificar la permanència a copa Catalunya, després d’assegurar ahir el primer punt de l’eliminatòria que l’enfronta al Samà. Malgrat començar amb un 14-7 (5’) i entrar bé en el partit, l’equip gironí no aconseguia obrir marges en el primer temps (22-22, 12’), però un canvi de ritme defensiu li va permetre deixar el rival en cinc punts en vuit minuts i arribar al descans amb un 36-27. Després, el CEB va anar fent a poc a poc i bona lletra, les distàncies van establir-se sempre entre els sis i els nou punts i la victòria mai no va perillar malgrat que el rival va situar-se 52-48 (36’), moment en què va perdre els papers i la intriga es va acabar (11-3 final). El segon partit serà dissabte a la pista del Samà (16 h).