FCBQ

El Salt surt de la promoció de descens

SALT 56 MINGUELLA 42

SALT:Manzano (9), Pérez, Carrera (8), Mateu (3), Figueres (2) –cinc inicial–; Artiz (3), Martínez (6), Capell (13), Portalo, Guardiola, Boadella (6), Vallell (6). 6 triples: 3 Manzano, 1 Carrera, Martínez, Capell. 12/21 en tirs lliures. 23 faltes.MINGUELLA:Franquesa (3), Ibáñez (1), Villavalain (3), Roureda (4), Ors (14) –cinc inicial–; Lorente, Llongueras (3), Pardillos, J. Teruel, Arregui (4), X. Teruel (8), de Bofarull (2). 2 triples: 1 Franquesa, Roureda. 13/22 en tirs lliures. 21 faltes.PARCIALS:15–14, 17–14, 12–5, 12–9.COMENTARI:Victòria de prestigi d’un Salt que vol evitar la zona de promoció de descens. Els locals van guanyar tots els quarts i van anar al davant en el marcador durant tot l’enfrontament. Les defenses es van imposar als atacs. En la segona part, els locals van incrementar encara més la intensitat defensiva i van deixar els badalonins en 14 punts, en la segona part. Els saltencs van disputar un partit molt intens.