ACB

El Barça Lassa diu adeu al segon lloc a Tenerife (86-81)

Lliga Endesa. Ha pagat una pèssima primera part, on ha arribat a perdre de 17

No és matemàtic, però el Barça Lassa s’ha deixat a Tenerife gairebé totes les possibilitats d’acabar la fase regular de la Lliga Endesa en segon lloc (86-81). Té una victòria menys que el Baskonia i l’average perdut a falta de dos partits i ara la lluita se centra en no perdre el tercer. Està empatat amb al València, a qui visita en la propera jornada. A l’equip blaugrana, li ha acabat passant factura una molt mala primera part. En el segona, el joc ha millorat substancialment, però no n’hi ha hagut prou per girar la truita.

Amb Tomic fent-se present a la zona, l’equip ha manat al principi. Però, li ha durat poc. La defensa canària ha començat a collar de valent i l’Iberostar ha adquirit la iniciativa, amb el control del rebot, velocitat i Tobey fent mal de tot arreu (17-9, 7’). Les rotacions li han donat aire al Barça Lassa i, amb Vezenkov actuant de center, ha reaccionat, trobant l’encert des del triple. Després d’un de Navarro, ha arribat a posar-se fins i tot per davant (25-26, 13’).

Però, els blaugrana han tornat a abaixar la guàrdia i, entre els triples de Vasileiadis i la fortalesa interior d’Odiase, han segellat un 10-0 en un vist i no vist. Lluny de reaccionar, els de Pesic han perdut el nord i, inferiors físicament, han acumulat errors i pèrdues fins a un -17 a pocs segons de mitja part (46-29). Un triple de Moerman ha mitigat mínimament el mal a l’equador.

Tot i els problemes per controlar el rebot, el Barça Lassa s’ha asserenat en el tercer parcial i, impulsat per l’encert des del triple (4/6 en aquest quart) i per fi poden córrer, va anar llimant la diferència fins a posar l’alè al clatell dels canaris (68-65, 32’). Els locals sempre trobaven una resposta per mantenir el seu avantatge, però el mèrit blaugrana ha estat no desistir i Moerman ha disposat fins i tot d’un triple amb 78-76 a 1:20 del final. Però l’ha errat i en l’acció posterior, Vasileiadis no ha perdonat des del triple. I ha sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)