FCBQ

Derrota indolora del GEiEG

SANT JUST 51 GEIEG 46

SANT JUST:Herrero (9), Vives (3), Carrasco (5), Macià (14), Tribaldos (8) –cinc inicial–; Fernández, Serrano, Rubio (5) i Rojals (7). 9 triples: 3 Herrero, 2 Tribaldos, 1 Vives, 1 Carrasco, 1 Rubio i 1 Rojals. 6/12 en tirs lliures. 22 faltes.GEiEG:Bataller (9), Ripoll (12), González (8), Sargatal (8) i Condom (2) –cinc inicial–; Artigas (4), Formatjé (5), López (2) i Sole. 2 triples: Sargatal i Formatjé. 9/18 en tirs lliures. 15 faltes. Eliminada: Bataller.PARCIALS:11–7, 11–12, 16–17 i 13–10.COMENTARI:Ajustada derrota del GEiEG. Les gironines van anar al darrere en el marcador durant els quaranta minuts, a causa de l’encert exterior i major intensitat de l’equip local. Malgrat tot, l’equip visitant va ser capaç d’arribar amb opcions al tram final (46–43 a dos minuts de la conclusió). Una falta antiesportiva va desmoralitzar les de Vivolas i va fer impossible la remuntada.