FEB

Ens trobem a la final?

LEB Or. El Prat i l’ICL Manresa obren les semifinals d’ascens a l’ACB amb el factor pista a favor però contra dos equips molt experts: Melilla i Palència

Protagonisme català en les semifinals de la LEB Or en el seu camí cap a l’ACB. El Prat i l’ICL Manresa entren avui en escena en el primer partit de la sèrie al millor de cinc enfrontaments. El Prat rep el Melilla (20.30 h) amb el factor pista a favor tot i que aquest factor podria no ser clau perquè en la lliga regular els dos equips van guanyar a domicili –70-73 al Joan Busquets i 62-69 a Melilla–. Els d’Arturo Álvarez no tindran Pep Ortega, que es perdrà segur els dos primers partits per la fractura al dit, i el dubte de Saúl Blanco amb problemes al soli.

El Melilla, un rival amb molta experiència, ve d’eliminar el Tau Castelló (3-1). El tècnic del Melilla, Alejandro Alboca, té un equip físic amb quatre jugadors amb quasi 2,10 cadascun, jugadors amb experiència com ara el català Dani Rodríguez en la direcció i veterans com per exemple Mamadou Samb, Diego Kapelan o Fall. El Prat haurà d’anar amb compte amb el tir exterior de Kapelan, Duran i Djuran i el potencial interior de l’ex-Lleida Fran Guerra.

L’ICL Manresa de Diego Ocampo, una vegada superada la dura eliminatòria contra el Corunya, vol fer valer el factor Nou Congost, que tan decisiu ha de ser. Els manresans s’enfronten avui en el primer assalt (21 h) contra un Palència amb molts vells coneguts però a qui van guanyar en els dos partits de la lliga regular –78-73 al Congost i 72-76 a Palència–. Un d’ells és l’exmanresà Jordi Grimau, però també hi ha els catalans Eric Garrido i Sergi Pino. Al seu costat hi ha segurament uns dels jugadors amb més experiència de tota la LEB com són Andrés Miso i Urko Otegui, uns referents que ja han assolit l’ascens a l’ACB en altres ocasions i que seran clau si volen frenar l’MVP Jordi Trias. També hi juga Bryce Pressley, el fill de l’exmític jugador de la Penya Harold Pressley.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)