FCBQ

Hi haurà desempat

Copa Catalunya. El CEB Girona arriba viu a l’últim quart, però l’encert en el triple del Samà en el tram final l’acaba desmuntant

samà 78 (1) ceb girona 63 (1)

SAMÀ VILANOVA:Morales (6), Vallverdú (2), Artigas, Andreu (17), Calvo (7) –cinc–; Arjona (10), Carreras (5), Casado (18), Sánchez (13) i Liao. 7 triples: 4 Casado i 1 Arjona, Carreras i Andreu. 13/21 tirs lliures. 25 faltes.CEB GIRONA:Tort (1), Duran (5), Justícia (6), Espinosa (11), Valls (7) –cinc–; Rigat (12), Mora (10), Pantrigo, Artacho (4), Pujol i Paulí (7). 18/29 tirs lliures. 23 faltes. Eliminats: Duran (39’) i Valls (40’).PARCIALS:19-15, 23-14, 9-20, 27-14.COMENTARI:El CEB Girona es jugarà la permanència a la copa Catalunya la setmana que ve a una sola carta. Això sí, el partit decisiu del ‘play-out’ serà a la seva pista. Ahir va desaprofitar l’oportunitat de sentenciar la sèrie a Vilanova i la Geltrú en un partit en què va sortir a la pista excessivament tou. Els errors en defensa i la falta de control en el rebot van permetre al Samà anotar cistelles fàcils i arribar a tenir un +16 tot just començar el tercer quart (45-29). Curiosament, va ser llavors quan l’equip gironí va deixar d’estar nerviós, i es va adaptar al tipus de partit travat i enèrgic que li proposava el rival. Amb variants defensives, va teixir un 0-13 i s’hauria pogut posar fins i tot al davant, però va fallar cinc tirs lliures seguits. El 51-49 amb què es va entrar al darrer quart va quedar en no-res amb l’encert des del triple local. El Samà va fer sis dels seus set triples en aquest parcial i va trencar el matx.