ACB

El Barça s’assegura el tercer lloc guanyant a València (70-71)

Lliga Endesa. El Barça Lassa derrota els locals en l’última jugada del partit i s’assegura la tercera posició en la fase regular

El Barça Lassa (23-10) s’ha assegurat el tercer lloc de la fase regular derrotant 70-71 el València (22-11) en l’última acció del partit amb un tap d’Adam Hanga. Heurtel amb 15 punts i Koponen amb 14 han estat els màxims anotadors de l’equip de Pesic.

En la primera meitat (36-34) el Barça ha anat sempre ha remolc dels taronges per culpa del desencert en el triple –quan ha anotat el primer (26-21, 14’) ja n’havia errat nou– i per les pilotes perdudes, poques (4) però molt penalitzades perquè els locals n’han tret nou punts. En la segona, després d’un tercer període en el que l’equip s’ha avançat (42-43) però en el que ha pagat la seva determinació defensiva amb faltes (52-47), el Barça ha exhibit una encomiable capacitat de reacció que li ha permès, amb defensa i els punts de Jackson i Huertel, situar-se 58-60 a cinc minuts del final. Punt a punt, Claver ha transformat el 66-70 amb un triple a 1:30 i, ja en l’últim minut, Vives amb un penetració ha igualat (70-70) a 25 segons del final. Heurtel ha avançat el Barça (70-71) i Hanga, amb un tap a Dubljevic a dos segons del final, ha certificat el triomf.