FCBQ

Victòria estèril de l’Olot

EL prat 59 olot 66

EL PRAT:Cebrián (19), López (22), Caballero (3), Gallego (12), Olivé –cinc inicial–; Carulla, Martínez, Soto (3). 4 triples: 2 Gallego, 1 López i 1 Soto. 2/8 en tirs lliures. 18 faltes personals.OLOT:Coma (6), Pujolar, Sala (9), Roca (23), Rius (10) –cinc inicial–; Gutiérrez (12), Labrador, Martí (6) i Guàrdia. 7 triples: 4 Roca, 2 Rius i 1 Sala. 13/30 en tirs lliures. 16 faltes personals.PARCIALS:11–12, 17–19, 11–17 i 20–18.COMENTARI:L’Olot va aconseguir la victòria a la pista del cuer. Les jugadores de Werner Estellé van sortir en el partit amb la idea clara de guanyar i sense nervis aparents. Tot i la igualada primera meitat (en el descans, 28–31), les visitants van seguir treballant i ampliant la diferència per mantenir l’avantatge en tot moment. L’últim quart, les locals van treure l’orgull i se’l van adjudicar, però ja va ser massa tard per capgirar el desavantatge. Tot i el triomf, les olotines hauran de jugar el ’play-out’ per mantenir la categoria, ja que el Lliçà d’Amunt va guanyar contra el CN Sabadell.