FEB

En mala posició (79-75)

LEB Or. El Prat no té encert a Melilla i el conjunt local, amb un 10-0 en l’inici de l’últim quart, el torna a superar i situa l’1-2 en contra

MELILLA 79 (2) CB PRAT 75 (1)

MELILLA:Rodríguez (14), Djuran (6), Lucas, Almazán (11) i Guerra (9) –cinc inicial–; Samb (6), Kapelan (21), Duran (4), Servera (5), García i Fall (3). 21/42 de 2, 6/17 triples (3 Kapelan i 1 Duran, Djuran i Alamazan), 19/28 tirs lliures, 41 rebots (10 Fall), 12 assistències (2 Guerra) i 82 de valoració (18 Guerra).CB PRAT:Pérez (15), Portugués (2), Agada (11), Ortega (7) i Cate (12) –cinc inicial–; Martí, Johnson (1), Andriuskevicius (4), Blanch (5) i Campbell (18). 14/31 de 2, 8/32 triples (6 Campbell i 1 Ortega i Pérez), 23/27 tirs lliures, 35 rebots (9 Ortega), 11 assistències (4 Pérez) i 70 de valoració (15 Cate).PARCIALS:19-15, 14-18 (33-33); 22-19 (55-52) i 24-23 (79-75).

El Prat haurà de vèncer demà al migdia (12 h) el Melilla si no vol que la millor temporada de la seva història acabi en les semifinals del play-off. Sense encert (22/64 tirs), l’equip d’Arturo Álvarez va estar en tot moment agafat al partit, però una mala entrada en l’últim quart (10-0 i 65-52 a set minuts) el va condemnar.

Amb problemes per anotar des de l’exterior (0/5), al Prat li va costar, en el primer quart, però amb les coses molt clares en defensa, els potablava van anar agafant la iniciativa i al descans, amb Pep Ortega i Campbell posant punts, tenien el partit al seu terreny (33-33). La tornada dels vestidors no va ser del tot bona, i els punts d’Almazan van empènyer els nord-africans (45-40, 25’), però els pratencs no es van alterar i a deu minuts del final tot estava per decidir. Fatalment, un triple de Kapelan va obrir el 10-0 que va donar definitivament la iniciativa al Melilla, que va situar-se amb 73-59 a quatre minuts. El Prat va reaccionar, però el mal ja estava fet i no va poder capgirar el resultat.