NBA

Les xarxes socials generen un nou incendi a la NBA

Polèmica. Bryan Colangelo (76ers), executiu referència a la lliga, enxampat emprant comptes falsos de tuiter per criticar les estrelles de l’equip, altres directius i filtrar informació confidencial

Les xarxes socials segueixen sent font de notícies a la NBA. Una investigació de The Ringer, que deixa poc marge al dubte, ha revelat com el president d’operacions esportives dels 76ers, Jerry Colangelo, ha fet servir comptes falsos de tuiter per criticar l’anterior mànager general, Sam Hinkie, l’estrella de l’equip Joel Embiid, l’entrenador Brett Brown o filtrar informació confidencial.

Bryan Colangelo és un referent als Estats Units, creador dels Suns del dos cops MVP Steve Nash. A Phoenix i a Toronto va ser escollit millor executiu de l’any i els 76ers, un dels projectes més engrescadors, va apostar-hi al 2016. “Hi he parlat perquè m’ha trucat i m’ha dit que és fals. Ho creuré fins que no es demostri el contrari. Si el que ha sortit és cert, és dolent, molt dolent”, ha assegurat Embiid fa unes hores.

Joel Embiid i Fultz

El principal problema és el contingut dels tuits dels cinc comptes. Sospitós que dediquin elogis a les operacions i fins i tot la imatge de Colangelo. I alhora critiquin l’anterior mànager general dels 76ers o Ujiri, que va rellevar-lo a Toronto. Més greu que filtressin operacions clau, com la d’intercanviar el número u i el tres del draft amb els Celtics. Un dels comptes ho va explicar dies abans. O que un altre instés els periodistes a preguntar un jugador (Jahill Okafor), que no jugava i es queixava, si havia suspès un examen mèdic i això impedia traspassar-lo. El pitjor segurament i li costarà el càrrec és l’atac als nous referents dels 76ers. A Embiid va acusar-lo d’amagar una lesió “sé que ets un nen, però ens ha costat nou partits i el play-off” o missatges com “m’agradaria tenir una escala per pujar-hi i posar una mica de seny al cap d’Embiid” i “sóc fan dels 76ers però el traspassaria per Porzingis”. Altres cops el descriu com a “mandrós”, “egoista” o apunta que té una gelosia que dificulta la convivència amb la nova estrella, Ben Simmons. També ataca el n.1 del draft, Markelle Fultz, a partir de la lesió que l’ha tingut gran part de la temporada de baixa, acusant-lo de tenir una família problemàtica.

Embiid no sembla creure’s les explicacions de Colangelo i ha començat a marcar com a favorits diversos missatges dels comptes que semblen pertànyer a Colangelo i ha fet algun tuit lloant l’anterior mànager general. Les xarxes socials generen notícies a la NBA. La temporada passada l’estrella dels campions, Kevin Durant, va ser enxampat fent servir comptes falsos per defensar-se i criticar antics company.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)