FEB

Núria Martínez, al mundial 3x3

Bàsquet. La base de l’Spar Citylift ha entrat en la convocatòria d’Espanya per a la cita, que es disputarà del 8 al 12 de juny a les Filipines. Serà la seva primera experiència en l’especialitat

Núria Martínez encara no dona per tancat el curs. La base de l’Spar Citylift Girona, que divendres va jugar l’amistós de Catalunya contra Montenegro a Fontajau, ha entrat en la llista de la selecció espanyola de cara al mundial 3x3, a les Filipines, del 8 al 12 de juny que ve. La mataronina (1984), amb un ampli currículum en l’àmbit internacional en la seva trajectòria, viurà la primera experiència en aquesta especialitat.

Companyes i rivals

Sota la direcció de la figuerenca Anna Junyer, Espanya ha completat la convocatòria amb jugadores que sí que estan avesades a jugar el 3x3. Paula Palomares i Aitana Cuevas –totes dues de l’Alcobendas (LLF-2)– van guanyar la plata en l’europeu de l’any passat, mentre que Vega Gimeno, del Mann Filter, va disputar el darrer mundial, fa un any també, però es va lesionar. En la primera fase, ha quedat enquadrada en el grup D, amb Alemanya, Hongria, les Filipines i Holanda. Accedeixen als quarts de final els dos primers de grup. Les mateixes convocades també prendran part en la fase de classificació de l’europeu del 2019. Es disputarà el 23 i el 24 de juny a Andorra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)