NBA

“Ha estat un robatori”

NBA. Els àrbitres canvien de forma sorprenent la decisió sobre una falta quedant 40 segons i els Cavaliers es mostren indignats

  • VÍDEO: La polèmica jugada entre Kevin Durant i LeBron James a falta de 40 segons

A banda de l’errada increïble de JR Smith, el primer partit de la final també ha tingut un punt de polèmica. “LeBron estava clarament fora de l’àrea restringida. Quin sentit té revisar la jugada? Mai abans en la història del bàsquet s’havia canviat una decisió així. Fer tot el que hem fet per després ser robats no està bé”, ha exclamat l’entrenador de Cleveland, Tyrone Lue. “Sabia que estava fora del semicercle i sabia que rebria el cop. No sé què més dir. Mai he estat tan segur que una decisió en contra estava tan equivocada”, ha afegit LeBron James.

La jugada ha estat clau. A manca de només 40 segons, Kevin Durant ha anat cap a cistella i ha topat amb LeBron James. Els àrbitres han xiulat falta en atac, però després de revisar la jugada, han indicat que era en defensa. L’instant review s’acostuma a fer servir en aquestes situacions per veure si el defensor té els dos peus fora del semicercle i era el cas. Mai es canvia el sentit de la falta si els dos peus estan fora. Com a anècdota, l’analista arbitral, ex-col·legiat, de la retransmissió nord-americana després de mirar la repetició ha assegurat que era pilota dels visitants. El cas agreuja les queixes habituals sobre els favors arbitrals als vigents campions. El partit ha passat de dos punts d’avantatge i possessió per a Cleveland a falta de 40 segons, a empat en fer Durant els dos tirs lliures. El duel ha acabat 107-107 i els Warriors s’han imposat a la pròrroga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)