FEB

L’ICL Manresa, a un partit de pujar a l’ACB (76-74)

LEB Or. L’equip català guanya al Melilla i situa la final amb un 2-0 a favor

L’ICL Manresa és a un pas de ser, de nou, equip de l’ACB després de guanyar el Melilla per 76-74 al Nou Congost en un partit molt igualat que s’ha decidit en l’últim segon, i que deixa molt ben encarada la final de la LEB Or per als homes de Diego Ocampo.

Les coses no han començat massa bé per al Manresa perquè en el primer quart el Melilla ha estat superior i s’ha imposat per 13-19, però els d’Ocampo han pres l’accelerador per escurçar distàncies i, a partir d’aquí, jugar un partit molt igualat fins el final. De fet, s’ha arribat al descans amb el Manresa guanyat d’un punt (38-37), fet que confirmava que els catalans haurien de treballar molt si volien posar la final 2-0 al seu favor. La igualtat sobre el parquet ha seguit en la represa, tot i que el Manresa ha aconseguit un avantatge de set punts a 2:28 per acabar el tercer quart. Però el Melilla, un clàssic de la categoria, ha presentat batalla i no ha sortit mai del partit. Emoció fins el final, amb un quart període tan igualat com la resta. El jugador del Melilla Dani Rodríguez va fallar l’últim tir del partit i va donar la segona victòria de la final al Manresa.

El tercer partit es jugarà divendres a les 21 hores a Melilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)