FEB

La primera oportunitat

LEB Or. L’ICL Manresa juga a Melilla (21 h, Esport3) el tercer partit de la final, amb 2-0 i ambicionant el triomf que el tornaria a l’ACB

Avui pot ser un gran dia per als aficionats del Bàsquet Manresa. Un any després de perdre el lloc a l’ACB, l’equip del Bages té la primera oportunitat de tornar-hi, cosa que es farà realitat si l’ICL és capaç de vèncer aquest vespre (21 h, Esport3) a Melilla.

Saben els manresans que en cap cas serà una tasca senzilla –el 2-0 en la sèrie final ha arribat amb un 83-76 en la pròrroga i un 76-74–, però a l’expedició hi ha prou arguments i confiança per concretar l’últim pas. Incomodar Dani Rodríguez (Lundberg), controlar especialment Guerra en els primers minuts de partit i minimitzar els moments d’inspiració de Kapelan serà sinònim de tenir el partit controlat. A partir d’aquí, atacar amb paciència i intentar solucionar les situacions amb senzillesa. Defensa, rebot, cap fred i cor calent.

Tenim moltes coses per millorar i moltes per conservar, però arribats aquí el que toca és jugar el millor possible
Diego Ocampo
Melilla - Manresa 21 h
Melilla - Manresa 12 h (diumenge)*
Manresa - Melilla 20.30 h (dimarts)*
(*) en cas que sigui necessari
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)