FEB

Caràcter i determinació

LEB Or. L’ICL Manresa té avui (12 h, Esport3) la segona oportunitat per sentenciar la final a Melilla i segellar la seva tornada a l’ACB

Divendres ho va tenir a tocar, però la victòria se li va acabar escapant en la pròrroga. Sense temps per donar gaires voltes al que va passar, l’ICL Manresa disposa avui (12 h, Esport3) d’una segona oportunitat per certificar el retorn a l’ACB, just un any després de perdre la categoria. Serà a Melilla, on hi haurà un ambient hostil en el quart partit de la sèrie (2-1 per a l’ICL).

No hi ha hagut cap duel en tota la final que s’hagi decidit per més de set punts, i dos han acabat desembocant en una pròrroga. La igualtat entre els dos equips és notòria, i els detalls i les inspiracions individuals en definiran el desenllaç. Els del Bages saben què han de fer –ofegar i fer sentir-se incòmode Dani Rodríguez portant la batuta i a Guerra en la pintura, i controlar les ratxes d’encert de la línia exterior–, però no sempre és possible. En el tercer, el canell de Kapelan va rescatar els nord-africans, en el tram final. Això sí, els de Diego Ocampo van perdre el control –quatre cistelles de camp en els últims deu minuts–, i això no es pot tornar a repetir.

LA PRÈVIA

Hem d’aprendre del que va passar divendres, saber gestionar-ho. És a les nostres mans i, sobretot, al nostre cap, recuperar-nos
Diego Ocampo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)