ACB

Kurucs no es retira del draft

Bàsquet. El jove talent blaugrana vol fer el salt a la NBA i a diferència de fa un any podrà ser escollit

El jove del Barça Rodions Kurucs ha decidit no retirar-se del draft, així que podrà ser escollit pels equips de la NBA el dia 21 segons avança el prestigiós periodista Shams Charania. L’aler letó fa un any va decidir treure el seu nom dels candidats, però ara no ho farà per deixar la porta oberta a iniciar carrera als Estats Units. Kurucs ha format part aquesta temporada de la primera plantilla, però ha tingut un rol marginal fins al punt que el club blaugrana va donar-li permís per anar als Estats Units a fer treballs individuals amb franquícies interessades en veure’l de prop, malgrat que el Barça estava disputant el play-off de l’ACB.

Kurucs, de 20 anys i 2,02. no apareix en primera ronda del draft en les previsions després d’un any gairebé en blanc, però podria ser escollit en la segona i saber així quin equip passa a tenir els drets a la NBA.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)