FEB

Cinc catalans en la preselecció de Sergio Scariolo

Seleccions.L’entrenador italià crida Guillem Vives, Oriol Paulí, Xavi Rabaseda, Pierre Oriola i Nacho Llovet per disputar les finestres FIBA de l’estiu i Pau Gasol s’hi sumarà al setembre

Sergio Scariolo ha donat a conèixer la llista de 24 preseleccionats per disputar els partits de la pròxima finestra FIBA, a Eslovènia el dia 28 i contra Bielorússia l’u de juliol. Entre els escollits hi ha cinc catalans: Pierre Oriola (Barça), Guillem Vives (València), Oriol Paulí, Xavi Rabaseda (Gran Canària) i Nacho Llovet (Obradoiro).

La llista té la novetat també de la presència dels jugadors d’Eurolliga, així que hi apareixen el blaugrana Víctor Claver, el jugador format a la Penya Alberto Abalde o noms com Sergio Rodríguez (CSKA), Quino Colom (UNICS Kazán), Alberto Díaz, Dani Díez (Unicaja) i Yuste. L’Andorra, al seu torn, compta amb un representant, Jaime Fernández, a diferència del Joventut, ja que aquest cop ni Sergi Vidal ni Xabier López-Arostegui han estat cridats. Destaca també la presència de l’NBA Juancho Hernangómez (Denver) i d’un jugador de la NCCA: Francis Alonso.

Per altra banda, Pau Gasol té pensat participar en la següent finestra FIBA, que tindrà lloc al setembre a Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)