Més bàsquet

El partit dels Gasol escalfa motors

Bàsquet. Avui es posen a la venda les entrades per a la cita, que es disputarà el 8 de juliol a Fontajau

Fa mesos que els germans Gasol van anunciar la idea d’organitzar un partit benèfic per rememorar el cara a cara entre tots dos en l’All-Star de l’NBA de Nova York, del 2015. El lloc triat és el pavelló de Fontajau, a Girona, el dia 8 de juliol al vespre (20 h).

A menys de quatre setmanes de la disputa del partit, el Pau vs. Marc comença a escalfar motors. Avui ja es posen a la venda les entrades, que, si bé els organitzadors no n’han fet públic encara el preu, oscil·laran entre els 20 i 50 euros.

Es podran adquirir per internet al web oficial de la cita: http://www.pauvsmarc.com. La recaptació assolida anirà destinada al finançament de clubs de bàsquet que tinguin pocs recursos i es canalitzarà a través de la Gasol Foundation.

Primers noms

El partit reunirà jugadors de primer nivell d’Europa i els Estats Units, repartits en dos equips. Un el liderarà Pau Gasol i l’altre, Marc Gasol, que des de fa temps té un lligam molt estret amb la ciutat, primer com a jugador de la darrera etapa de l’Akasvayu i ara com a president del Bàsquet Girona.

Ahir, aprofitant l’anunci de la posada a la venda de les entrades, es van dona a conèixer els primers jugadors. Al costat de Pau, hi haurà Felipe Reyes (Madrid) i Pierre Oriola (Barça Lassa), i al costat de Marc, Fernando San Emeterio (València) i Víctor Claver (Barça Lassa). Durant els pròxims dies, s’aniran anunciant tots els integrants de les dues seleccions. El partit suposarà el moment culminant d’un cap de setmana ple d’activitats complementàries al voltant del bàsquet. S’hi farà una fan zone, concursos d’habilitats, competicions 3x3 i de l’NBA 2K, i exhibició d’esmaixades i de tirs impossibles.

CONFIRMATS

Felipe, Oriola, San Emeterio i Claver són els primers jugadors que s’han anunciat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)