ACB

Hanga, quatre mesos

Lliga Endesa. L’aler del Barça Lassa es perdrà l’arrencada del curs que ve després de sotmetre’s ahir a una artroscòpia al genoll esquerre

Adam Hanga es va sotmetre ahir a una artroscòpia terapèutica al genoll esquerre per solucionar els problemes que hi arrossegava des del març. El període de recuperació és d’uns quatre mesos; per tant, es perdrà la pretemporada i els primers partits oficials del curs que ve.

L’aler del Barça Lassa ja va estar algunes setmanes aturat després de la disputa de la copa per aquestes molèsties. Tot i no estar en plena forma, va optar per ajudar l’equip en la recta final de temporada i passar per la sala d’operacions un cop s’hagués acabat. De fet, el seu paper ha estat de gran vàlua en les semifinals, exercint de base –fins i tot titular– després de la lesió de Pau Ribas. En el play-off, Hanga ha acreditat 9,7 punts (59% de dos), 3,1 rebots i 1,7 assistències en 26 minuts de mitjana. Era el seu primer curs amb la samarreta blaugrana.

Jackson ja té equip

L’escorta francès (1,90 m, 1989) ha arribat a un acord per un any amb el Buducnost, campió de la lliga adriàtica, que jugarà l’Eurolliga la temporada que ve. Edwin Jackson va iniciar el curs a la Xina i al febrer es va incorporar al Barça Lassa, on ha tingut un rendiment discret. Ha fet 5,5 punts (40% en triples) en la Lliga Endesa. Era un dels jugadors que acabaven el contracte i amb qui el club no comptava.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)