ACB

La traca final

Lliga Endesa. Un miler d’aficionats s’apleguen a la plaça Major de Manresa per celebrar l’ascens a l’ACB. La festa es va allargar fins a la matinada

Tres dies després d’assolir l’ascens a l’ACB, Manresa va celebrar l’èxit. Un miler d’aficionats van aplegar-se a la plaça Major, el punt de congregació de tots els actes programats, i van tenyir-la de vermell.

La festa començava a les vuit, però ja abans hi havia força seguidors, que van formar un passadís gegant al mig de la plaça perquè hi passessin els protagonistes abans d’entrar a l’ajuntament. Tots els jugadors i el tècnic, Diego Ocampo, hi van passar, mentre se sentien crits d’“ACB, ACB”. Els dos capitans, Lluís Costa i Jordi Trias, hi van arribar mostrant un bitllet gegant d’avió, amb destinació a la Lliga Endesa. Posteriorment, els jugadors van pujar al balcó del consistori, on es van adreçar als seguidors. Un cop finalitzat l’acte públic, cap a les nou, jugadors, directius i cos tècnic es van dirigir a la sala de sessions, on es va celebrar un acte més institucional. Posteriorment, la festa es va dirigir a La Terrasseta Villa Martini de la localitat del Bages.

El nou patrocinador

El Bàsquet Manresa anunciarà dilluns a la tarda el nom del nou patrocinador principal de cara a la temporada que ve. L’empresa ICL, que ho ha estat els últims tres anys, des del 2015, ha decidit fer un pas el costat tot i continuar-hi col·laborant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)