FEB

Doble derrota catalana en el campionat d’Espanya infantil

Bàsquet. El Barça ha caigut apallissat pel Madrid en categoria masculina i l’Snatt’s Sant Adrià ha perdut davant l’Unicaja en un partit més igualat

El Barça ha perdut la final del campionat d’Espanya infantil masculí davant el Real Madrid per 79-49. El partit ha estat molt igualat, sobretot durant la primera meitat, i els blaugrana han arribat perdent de només un punt al descans, però ha estat en el tercer quart quan els blancs han superat el Barça. El 34-8 del tercer període ha deixat una diferència insalvable pel conjunt català, i ha condemnat els blaugrana la derrota. En l’últim quart, els blaugrana han intentat maquillar el resultat, però han acabat perdent de 30 punts.

També derrota de l’Snatt’s Sant Adrià en la final de la categoria femenina, després de que les del Baix Llobregat hagin perdut per 60-65 contra l’Unicaja. El partit ha estat molt igualat, i ha començat amb un empat a 13 punts al final del primer quart, però s’ha decantat cap al costat andalús en el segon període, quan l’Unicaja ha obert una mica de forat amb 11 punts d’avantatge. Després de la represa, l’Snatt’s Sant Adrià ha aconseguit retallar una mica la diferència, però no ha estat suficient per endur-se en campionat d’Espanya.

Per la seva banda, el Barça ha acabat tercer després d’imposar-se per 68-64 al Picken Benimaclet valencià.