ACB

El Madrid recupera el factor pista (78-83)

ACB. Doncic i Tavares marquen la diferència a l’últim quart malgrat l’ambient rècord a Vitòria

El Madrid ha superat l’ambient eixordador de Vitòria i ha recuperat el factor pista en imposar-se en el tercer partit de la final de l’ACB per 78-83 amb Doncic (20 punts i 8 rebots) i Tavares (5 taps) de jugadors més destacats.

Rècord d’espectadors en un partit de play-off amb 15.512. L’ambient ha contagiat el Baskonia que ha començat dominant fins al 17-8 després d’un triple de Shengeila . Thompkins ha estat l’encarregat de mantenir la igualtat al final del primer quart (19-18). El Madrid s’ha posat per davant per primer cop després d’un triple molt afortunat de Rudy Fernández a tauler, però els bascos han acabat dominant la primera part gràcies a una tècnica a Campazzo i un triple sobre la botzina de Beaubois (42-40). El jove Lucas Vidolza ha estat de nou el millor dels vitorians en aquest tram amb 10 punts.

La segona part ha arrencat amb un nou intent del Baskonia d’escapar-se, situant la diferència de nou en els nou punts després d’un triple de Shengeila (51-42). El problema és que el georgià ha fet la quarta falta i Doncic s’ha carregat el Madrid a les espatlles fins capgirar el resultat després d’un tir llunyà (55-58). Pedro Martínez ha hagut de demanar temps mort i altre cop un triple sobre la botzina, ara de Voitgmann, ha ajudat als locals per tancar el tercer període 63-65.

Com en els quarts anteriors, el Baskonia ha posat la directa d’entrada, obligant Pablo Laso a aturar el partit amb 70-65 i Shengeila fent mal. Carroll i Rudy Fernández han tornat a donar la iniciativa als blancs a falta de tres minuts (76-77). En un final a cara o creu, Tavares ha marcat diferències amb una esmaixada i dos taps en una sèrie de mals atacs del Baskonia, amb Beuabois (17 punts i 5/14 tirs) i Janning (5/13) amb el punt de mira desviat. Doncic ha sentenciat amb dos tirs lliures a falta de 20 segons (76-81)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)