NBA

L’NBA entrega els seus premis del curs

NBA. James Harden, LeBron James i Anthony Davis aspiren a l’MVP de la temporada

Fa un parell de setmanes que el curs va acabar –la final va ser un 4-0 a favor dels Warriors, que van assolir el back-to-back–, però l’NBA no atorgarà els seus premis de la fase regular fins aquesta matinada, en una gala. Un format que va instaurar el curs passat.

El plat fort és conèixer qui serà nomenat MVP de la fase regular. Els tres finalistes són Harden, LeBron i Anthony Davis. El primer s’intueix com a favorit per rellevar Russell Westbrook per la seva descomunal temporada i perquè els Rockets van signar el millor balanç en la fase regular (65-17).

De la resta de guardons que s’entregaran, en destaquen el de millor rookie, al qual aspiren Donovan Mitchell, Jayson Tatum i Ben Simmons; el de millor defensor, amb Anthony Davis, Rudy Gobert i Joel Embiid com a candidats, i el de tècnic de l’any, per a Quin Snyder (Jazz), Brad Stevens (Celtics) o Dwane Casey (Raptors). Aquest últim, destituït després de l’eliminació a play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)