ACB

Pesic, un any més al Barça

Bàsquet. El tècnic serbi renova amb el club blaugrana, on va arribar al febrer en substitució de Sito Alonso

Svetislav Pesic ha renovat amb el Barça Lassa i seguirà a la banqueta blaugrana una temporada més, fins el 30 de juny del 2019. L’entrenador serbi va arribar el passat mes de febrer en substitució de Sito Alonso i ha aconseguit la copa del Rei i la Lliga Catalana. A l’ACB, els blaugrana van caure a semifinals contra el Baskonia.

Pesic, que viu la seva segona etapa com a entrenador blaugrana, va guanyar dues Lligues ACB (2003 i 2004), una Copa del Rei (2003) i una Eurolliga (2003), la primera de la història de la secció, en la seva primera etapa al Barça, i ha estat l’únic tècnic capaç de guanyar el triplet al Palau Blaugrana.

En declaracions als mitjans del club, Svetislav Pesic ha assegurat que està molt motivat de cara a la propera temporada. “ He vist molta il·lusió i moltes ganes per fer les coses bé i, si tens bon feeling amb la gent del club i els aficionats, això ajuda a motivar-te”, ha dit el tècnic, que es considera “ no només un entrenador, sinó un home de club”. Per la seva banda, NAcho Rodríguez, mànager general de la secció de bàsquet del Barça, afirma que el serbi “ha fet una gran feina des de la seva arribada, coneix la casa perfectament i les competicions que disputem. A més, és un tècnic respectat pels jugadors i això sempre és important en un club gran com el Barça”, i ha destacat que amb la seva arribada s’ha aconseguit “un títol que feia quatre anys que no es guanyava”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)