ACB

Ocampo deixa el Manresa i fitxa pel Barça B (LEB Or)

Lliga Endesa. El gallec es compromet per tres anys en la formació dels joves blaugrana; Peñarroya, primera opció com a substitut al Nou Congost

L’ICL Manresa haurà de buscar entrenador perquè el tècnic que els ha tornat a l’ACB, Diego Ocampo, va desvincular-se ahir del club manresà i va fitxar pel Barça per ser una de les peces clau de la formació dels joves del planter blaugrana. L’arribada d’Ocampo al Barça és per dirigir el vinculat a la LEB Or, on hi ha diferents joves amb projecció per intentar arribar al primer equip. La bona relació entre Ocampo i Juan Llaneza, que van coincidir a Sevilla, ha estat important per tancar l’operació. Ocampo substituirà en el càrrec Alfred Julbe a qui li restava un any de contracte. Ara el problema és al Nou Congost, on han de buscar-li un relleu. Ahir el director esportiu, Román Montañez, es va reunir amb Joan Peñarroya, que 24 hores abans s’havia reunit amb el Fuenlabrada. L’exmanresà és la primera opció que hi ha sobre la taula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)