ACB

Reunió Pesic-Navarro

Lliga Endesa. El serbi va conversar ahir amb el capità del Barça i l’escorta li va exposar la intenció de seguir jugant amb un rol secundari

Svetislav Pesic és un home directe i que no es talla a l’hora de dir les coses que pensa. Als seus 68 anys té molt clar el que vol i el que vol per al Barça. És per això que ahir es va reunir amb Juan Carlos Navarro per parlar sobre la situació del capità blaugrana després que li comuniquessin Albert Soler i Nacho Rodríguez que no comptaven amb ell per al curs vinent. Segons va dir l’entorn del jugador ni el tècnic serbi ni el president Josep Maria Bartomeu no en sabien res. De la conversa d’ahir s’interpreta que Navarro podria tenir lloc al Barça amb un paper secundari. S’espera que en les pròximes hores es faci un comunicat on el club deixi clara la decisió que pren sobre Navarro. Si continua algú quedarà en evidència. Si és al contrari, també.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)