ACB

Home de la casa

Lliga Endesa. Joan Peñarroya prioritza el BAXI Manresa a l’oferta del Fuenlabrada i torna al club on és un històric

Joan Peñarroya, un dels cinc jugadors que té la samarreta retirada al sostre del Nou Congost juntament amb Pep Pujolràs, Chichi Creus, Jordi Singla i Román Montañez, tornarà a casa seva. Ho farà per dirigir el BAXI Manresa en el seu retorn a l’ACB. Un desenllaç final inesperat quan fa només tres setmanes el mateix Peñarroya mirava des de la seva localitat del Nou Congost al costat de la seva dona l’ascens del Manresa a l’ACB en el cinquè i definitiu partit contra el Melilla. Ja sabia que no continuaria a Andorra, on ha estat els últims vuit anys, però no es pensava l’oferta manresana. De fet, no ho sabia fins dijous. Dimecres es va reunir amb el Fuenlabrada, qui li va fer una oferta, però l’adéu inesperat de Diego Ocampo al Barça B li va obrir les portes de nou. L’acord ha estat ràpid i fàcil perquè totes dues parts volien el mateix. Signa per les dues pròximes temporades per un BAXI Manresa on hi ha el seu fill Marc, que juga amb el cadet A i té força futur.

Julbe i Ibon Navarro

La negativa de Peñarroya al club madrileny li ha obert les portes a Agustí Julbe, ajudant de Perasovic a l’Efes, i que debutarà com a primer a l’ACB. D’altra banda, el MoraBanc Andorra va presentar ahir Ibon Navarro, el recanvi de Peñarroya a l’equip del principat andorrà.

Pere Tomàs, el primer fitxatge?

El director esportiu de l’ICL Manresa, Román Montañez, continua treballant per confeccionar la plantilla per a la propera temporada en el retorn a l’ACB. Una de les opcions que hi ha sobre la taula és el fitxatge de Pere Tomàs (28 anys). L’aler mallorquí ja va estar fa dues temporades al club del Bages quan es va baixar amb un rendiment espectacular amb 10,6 punts, 4,4 rebots i 11,8 de valoració de mitjana, el millor de l’equip. Aquest curs ha estat al Bilbao, on ha estat més irregular. El Manresa el tenia lligat l’estiu passat si l’equip s’hagués mantingut a l’ACB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)