ACB

“Ha anat de poques hores”

Lliga Endesa. El Baxi Manresa presenta Joan Peñarroya com a nou tècnic per als pròxims dos anys: “L’objectiu és assentar el projecte a l’ACB”

Joan Peñarroya (Terrassa, 1969) és ja oficialment tècnic del Baxi Manresa per les dues pròximes temporades. Ahir a la tarda va ser presentat al Nou Congost. El president, Josep Sáez, va mostrar la seva satisfacció: “ Peñarroya és essència del club, estem iniciant una nova etapa i que vingui el Joan ens ajudarà a portar-ho a terme.” El director esportiu Román Montañez va agrair la seva arribada: “Presentar un tècnic com el Joan és senzill, és el perfil que volem, un emblema del bàsquet manresà i té la samarreta retirada.” Peñarroya va subratllar que el més important és consolidar la gent jove que hi ha hagut durant el play-off, la il·lusió i tornar a veure el Nou Congost ple: “Estic agraït al president i al director esportiu i soc aquí per cosa de poques hores perquè podia haver acceptat l’oferta del Fuenlabrada”. Peñarroya va ser clar: “Engeguem un projecte amb una situació que no és superbona perquè no som un equip guanyador, però l’objectiu és assentar el projecte, he estat anys desvinculat del Manresa però he tingut la sensació que hi ha un projecte que feia anys que no hi havia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)