NBA

LeBron James intentarà reflotar els Lakers

NBA. L’aler d’Akron (33 anys) es compromet amb l’equip de Los Angeles per quatre temporades

Divendres va comunicar als Cavaliers que renunciava a la temporada de contracte que tenia (36,5 milions) i aquesta matinada els ha fet saber que jugarà les properes quatre (154 milions) als Lakers de Los Angeles.

Després de quinze temporades en la lliga, LeBron James (2m03, 1984) intentarà ara tornar l’equip californià a competir pel títol, aprofitant el talent jove de la franquícia (Brandon Ingram, Kyle Kuzma i Lonzo Ball) i buscant jugadors de complement acostumats a treballar per les estrelles. En aquest sentit, aquesta mateixa matinada també s’han compromès amb la mítica franquícia Lance Stephenson i JaVale McGee. Les operacions el mercat d’agents lliures no es donen per tancades, als Lakers, que podrien intentar reclutar Kawhi Leonard (Spurs).

LeBron James, que ha jugat 11 temporades als Cavs (del 2003 al 2010 i del 2014 al 2018) i quatre als Heat (2010-2014), ha acreditat aquesta última temporada 28,8 punts, 8,8 rebots i 9,1 assistències en els 104 partits (tots els possibles) que ha jugat. A banda de nombrosíssims guardons i rècords històrics individuals, ha guanyat tres anells: 2013 i 2014 amb Miami i 2016 amb Cleveland.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)