Eurocopa

L’Spar Citylift, cap de sèrie en el sorteig de grups

Eurocopa. L’equip gironí sabrà demà els tres rivals que tindrà en la primera fase del torneig continental

L’Spar Citylift Girona sabrà demà, en el sorteig que es farà a Munic, els rivals que tindrà en la fase de grups de l’Eurocopa. D’acord amb els resultats aconseguits en les últimes tres temporades, el club gironí serà un dels caps de sèrie, un fet gens menor perquè d’entrada ja evitarà enfrontar-se amb els dos equips que vinguin de perdre eliminatòries prèvies de l’Eurolliga. La primera fase de la competició tornarà constar de deu grups de quatre equips separats per conferències definides per proximitat geogràfica. D’aquesta manera, l’Spar Citylift, que estarà en la segona conferència, sap segur que no s’enfrontarà, a banda dels esmentats equips d’Eurolliga, ni amb el Basket Landes ni amb el Montpeller francesos, tots qualificats en el primer nivell. Del segon n’hi tocarà un entre el Miskolc, el Györ i el Cegled hongaresos, el Nymburk de la República Txeca i el Friburg suís. Quant al tercer nivell, el seu rival sortirà entre el Brno txec, l’Stars Keltern portuguès, el Ruzomberok d’Eslovàquia i el Tarbes francès.

Finalment, el quart contrincant serà un equip del quart nivell: el Lió francès, el St. Katelijne Waver belga, el Celje eslovè i dos equips més que seran els vencedors de les eliminatòries prèvies que jugaran el Nantes francès, el Namur belga, el Lieja belga i el Gernika de la lliga espanyola –la normativa permet que en un mateix grup hi hagi dos equips de la mateixa lliga.

Deu anys amb l’Espai Gironès

L’Espai Gironès i l’Spar Citylift Girona van presentar ahir a Fontajau el conveni de col·laboració que mantenen des de la temporada 2008/09. “Estem molt contents de poder renovar l’aposta per l’esport femení”, explicava el gerent de l’Espai, Pau Jordà. “Ens omple d’orgull que les empreses gironines creguin en el nostre projecte”, assegurava el president de l’Uni, Cayetano Pérez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)