NBA

La badia de les estrelles

NBA. Els Warriors responen a l’arribada de LeBron James als Lakers amb el fitxatge de DeMarcus Cousins. El pivot, que es recupera d’una lesió al tendó d’Aquil·les, signa per un any

Colpegen els Lakers amb la incorporació de LeBron James i encara no vint-i-quatre hores després responen els Warriors, els campions de les dues últimes temporades, amb el fitxatge de DeMarcus Cousins (2,11 m, 1990) per un any a canvi de 5,3 milions.

El període entre temporades del 2018 està sent més entretingut que molts moments de la fase regular, i del moviment sísmic causat per LeBron James escollint la conferència oest i la mítica franquícia d’LA en queda poca cosa després que a Oakland s’asseguressin la incorporació de Cousins, arribada que implicarà formar el (possiblement) millor cinc inicial de la història: Stephen Curry, Klay Thompson, Kevin Durant, Draymond Green i DeMarcus Cousins, cinc jugadors habituals en el partit de les estrelles. Això sí, caldrà esperar al desembre i al gener per veure’ls junts, perquè Cousins, per molts el millor cinc de la lliga amb diferència, s’està recuperant encara d’un trencament del tendó d’Aquil·les –com tornarà és en aquest cas la gran incògnita–. Abans de lesionar-se, amb els Pelicans, el pivot d’Alabama va acreditar 25,2 punts (35% de 3), 12,9 rebots, 5,4 assistències i 1,6 taps en 35,6 minuts. Paral·lelament, els Lakers van arribar a un acord per un any (9 milions) amb el base Rajon Rondo (1,85 m, 1986), que als Pelicans ha fet 8,6 punts i 8,7 assistències en 27,1 minuts, i els de Nova Orleans van aprofitar que per fer-li un lloc els californians no van retenir Julius Randle (2,06 m, 1994) per arribar a un acord amb ell (16,1 punts i 8 rebots) per dos anys i 18 milions –contracte amb el segon any opcional per al jugador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)