Eurocopa

Uni Györ, Uniao Sportiva i el Namur o el Gernika, rivals de l’Uni

Bàsquet. Eurocopa femenina. L’Spar Citylift ja coneix els rivals per a la fase de grups de la competició continental. Els destins seran Hongria, Portugal i Bèlgica o el País Basc

L’Spar Citylift Girona ja sap quins seran els seus rivals en la fase de grups de l’Eurocopa femenina, un cop s’ha celebrat el sorteig a Munic. Uni Györ hongarès, Uniao Sportiva de portugal i el vencedor de l’eliminatòria entre el Namur belga i el Gernika basc seran els tres equips amb qui es trobarà el conjunt gironí en la seva quarta experiència continental seguida, la tercera a la segona competició europea de clubs.

Amb les d’Èric Surís com a caps de sèrie en la conferència 2 –la primera fase, amb 10 grups de 4, es divideix en dos per criteris geogràfics–, els dos equips que perdien la prèvia de l’Eurolliga i el Landes i Montpeller francesos quedaven descartats com a rivals més difícils. La primera bola que ha tret Panagiotis Fassoulas –exercia de ma innocent en el sorteig d’aquesta segona conferència– ha estat la de l’Spar Citylift Girona. El primer equip del segon nivell en sortir ha estat l’Uni Györ hongarès, que s’entreveu com el rival més complicat per a l’Uni. No és el cas del tercer, l’Uniao Sportiva portuguès, que seria fins i tot més assequible que el vencedor de l’eliminatòria, a doble partit, que jugaran el Namur belga i el Gernika basc de la lliga femenina i que completaran aquest primer grup de la segona conferència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)