Eurocopa

Estímuls i al·licients a dojo

Eurocopa. El MoraBanc Andorra ha quedat enquadrat en un exigent grup en què també hi ha l’Estrella Roja i el Galatasaray

En un sorteig en el qual prenien part sis dels campions de la competició (Lokomotiv, Unicaja, València, Galatasaray, Rytas i Unics) i dotze clubs que han jugat l’Eurolliga en alguna de les darreres cinc temporades, era impossible que el resultat decebés ningú, tampoc el MoraBanc Andorra.

En la seva segona participació en l’Eurocopa, l’equip d’Ibon Navarro se les haurà en la primera fase amb l’Estrella Roja –campió serbi i un clàssic de les darreres edicions de l’Eurolliga–, el Galatasaray –campió de l’Eurocopa i amb passat recent en la màxima competició continental–, el Ratiopharm, un clàssic de la competició, i el Mònaco, el club francès amb més pressupost, en el qual juga l’exmanresà Sergi Gladir. Amb ells es jugarà l’accés al Top 16 –passen els quatre primers de cada grup–, juntament amb el Brescia, debutant però finalista de la copa i semifinalista de la Lega, que té confirmats per a la temporada vinent Luca Vitali, Marcus Landry i David Moss. Aquesta fase inicial començarà el 2 d’octubre i s’allargarà fins al 20 de desembre.

En la resta de grups, el València de Jaume Ponsarnau tindrà en el Zenit i el Turk Telekom (Landesberg, Redding i Gabriel) els principals rivals, i l’Unicaja s’enfrontarà a l’Unics Kazan i al Torí de Larry Brown. En el grup B, amb el Lokomotiv com a gran favorit –els russos són els darrers finalistes–, hi han quedat enquadrats l’Alba Berlín d’Aíto García Reneses i el Cedevita croat, que enguany estarà dirigit per Sito Alonso.

És un grup molt atractiu, amb equips d’Eurolliga i altres de consolidats en l’Eurocopa, però ens podem classificar per al Top 16
Ibon Navarro
Grup A
Estrella Roja. Sèrbia
Galatasaray. Turquia
Brescia. Itàlia
Ratiopharm Ulm. Alemanya
MoraBanc Andorra. Lliga Endesa
Mònaco. França
Grup B
Lokomotiv Kuban. Rússia
Cedevita. Croàcia
Alba Berlín. Alemanya
Tofas Bursa. Turquia
Llemotges. França
Arka Gdynia. Polònia
Grup C
València. Lliga Endesa
Zenit St. Petersburg. Rússia
Trento. Itàlia
Türk Telekom. Turquia
Partizan. Sèrbia
Asvel Villeurbanne. França
Grup D
Unicaja Màlaga. Lliga Endesa
Unics Kazan. Rússia
Torí. Itàlia
Rytas Vilnius. Lituània
Skyliners Frankfurt. Alemanya
Mornar Bar. Montenegro
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)