FEB

Miret agafa les regnes

LEB Or. El Prat i el Joventut fan oficial l’ascens de Dani Miret (1985), fins aquesta temporada entrenador de l’equip júnior de la Penya

El Prat i el Divina Joventut van fer oficial l’ascens de Dani Miret (Badalona, 1985), que a partir d’aquesta temporada serà el màxim responsable del vinculat de la Penya. Miret, que treballava en els equips de formació verd-i-negre des del 2007, substitueix Arturo Álvarez.

“És una gran oportunitat per a mi després de passar per totes les categories inferiors el fet de poder fer el salt a la LEB Or. És una etapa que cal a un entrenador per créixer i, per tant, una oportunitat i un desafiament molt gran”, explica el protagonista. “Enguany els aficionats dels Prat han gaudit molt i s’han aconseguit uns resultats extraordinaris. Treballarem perquè continuïn estant contents, fent un bon joc.” El seu substitut en el júnior de la Penya serà Marc Calderón, que deixa el Barça després de vuit temporades i torna al Joventut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)