Eurolliga

Debuts d’altura

Eurolliga. El Barça visitarà el CSKA en la primera jornada i l’Herbalife de Maldonado, Oliver i Paulí, el Fenerbahçe

El calendari de l’Eurolliga 2018/19 se sabrà avui, però per anar fent boca ahir es va desvelar la primera jornada, que es disputarà entre el dijous 11 d’octubre i el divendres 12. Una jornada inaugural que el FC Barcelona Lassa disputarà a Moscou, contra el CSKA, un dels màxims favorits al títol.

En les últimes temporades, l’enfrontament a la pista dels russos, que es programava a l’inici del desembre, no ha estat profitós per als interessos dels blaugrana, que hi han perdut en les darreres quatre visites: 92-78 la temporada passada, 92-76 en fa dues, 93-82 en fa tres i 79-65 en fa cinc –en la 2014/15 els dos equips no es van enfrontar–. Cal remuntar-se fins a la primera fase de la 2012/13, al novembre, per trobar l’últim triomf blaugrana, amb Xavi Pascual a la banqueta: 60-81 contra el CSKA, que aleshores dirigia Ettore Messina. A més del partit entre tots dos, per al dijous també hi ha programats l’enfrontament entre el vigent campió de la competició (Madrid) i el de l’Eurocopa (Darussafaka), així com un atractiu Panathinaikòs-Maccabi.

Contra Obradovic

El debut del Barça Lassa serà d’altura, igual com ho serà l’endemà divendres el de l’Herbalife Gran Canària a la pista del Fenerbahçe, un altre dels grans aspirants al títol. És a dir, rival i escenari de vint-i-un botons per a l’estrena en la màxima competició continental de Salva Maldonado, Albert Oliver i Oriol Paulí –Xavi Rabaseda, l’altre català de l’equip, ja va disputar 38 partits d’Eurolliga amb el Barça entre el 2009 i el 2013–. El mateix divendres, també destaquen els partits entre el Khimki i l’Olympiacòs i el Zalgiris i el Baskonia.

Dijous 11 d’octubre
Buducnost - AX Armani
CSKA Moscou - FC Barcelona Lassa
Panathinaikòs - Maccabi
Real Madrid - Darussafaka
Divendres 12 d’octubre
Bayern de Munic - Anadolu Efes
Fenerbahçe - Herbalife GC
Khimki - Olympiacòs
Zalgiris - Kirolbet Baskonia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)