Eurolliga

Duríssim inici del Barça Lassa en l’Eurolliga

Eurolliga. Els blaugrana, que jugaran sis dels primers vuit partits a fora de casa, no debutaran al Palau fins a la tercera jornada (18/10)

L’Eurolliga ha fet públic el calendari de la temporada 2018/19, un programa de partits amb una arrencada duríssima pel FC Barcelona Lassa, que no debutarà a casa fins a la tercera jornada contra el Bayern de Munic i que jugarà sis dels primers vuit partits lluny del Palau.

Concretament, les vuit primeres jornades l’enfrontaran al CSKA, a l’Herbalife, al Bayern a casa, al Darussafaka, al Maccabi a casa, i, tots a camp contrari i de manera consecutiva, al Khimki, el Zalgiris i el Panathinaikòs. En la primera volta el Barça, que jugarà sis partits a casa i nou a fora, s’enfrontarà al Madrid en la 12a jornada a la capital espanyola. En la segona els d’Svetislav Pesic començaran al Palau contra el Darussafaka (4/01) i acabaran amb dos partits seguits a Barcelona, contra el Buducnost (28/03) i, en l’últim de la fase regular i com en la temporada passada, contra el Khimki de Bartzokas (5/04).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)