Eurolliga

L’itinerari del dimoni

Eurolliga. Calendari terrible del Barça Lassa, que haurà de jugar sis dels vuit primers partits a fora i vuit en les dotze jornades inicials. Els blaugrana s’estrenaran al Palau contra el Bayern

El Barça Lassa ha flaquejat de valent en les dues últimes temporades lluny de casa, en l’Eurolliga –tant en la passada com en l’anterior, 3-12 de balanç com a visitant–, i si vol que la propera no se li torni a fer llarguíssima haurà d’esmenar-ho d’entrada.

Sis dels vuit primers partits a fora (o vuit dels dotze primers). Aquest és l’itinerari que el dimoni ha dissenyat per començar l’Eurolliga 2018/19 a l’equip blaugrana, una arrencada duríssima que obligarà els de Svetislav Pesic a començar amb els cinc sentits i la capacitat competitiva al llindar màxim. Després de visitar el CSKA de Moscou en la primera jornada, aniran a la pista de l’Herbalife, rebran el Bayern (dijous 18 d’octubre) en l’estrena al Palau Blaugrana i jugaran quatre dels cinc següents enfrontaments a fora: Darussafaka i, després de rebre el Maccabi en la cinquena jornada, Khimki, Zalgiris i Panathinaikòs consecutivament. L’equip rebrà aleshores el Milà i el Fenerbahçe, i visitarà tot seguit el Buducnost i el Madrid, en el que serà el vuitè partit a fora en dotze jornades. Un començament que farà que disputi nou dels quinze enfrontaments de la primera volta lluny de casa.

Tot es recupera i en la segona començarà a casa (Darussafaka), el divendres 4 de gener, i acabarà jugant dos partits també com a local, contra el Buducnost i el Khimki –com la temporada passada els de Georgios Bartzokas seran l’últim rival de la fase regular–, però l’interval que tindrà de quatre partits al Palau per només un a fora (de la jornada 20 a la 24) se li encavalcarà amb la copa. És a dir, quatre de cinc com a local contra rivals de gamma alta i amb el primer títol pel mig: rebrà el CSKA, visitarà l’Olympiacòs, rebrà el Zalgiris, disputarà la copa (14-17/02) i rebrà el Baskonia i el Madrid. Això, l’Eurolliga del diable.

Dobles jornades d’anada i tornada

Com és habitual, vuit de les 30 jornades es jugaran en quatre setmanes en què hi haurà dos partits en tres dies. En la segona i la tercera jornada, el Barça visitarà Las Palmas (16/10) i rebrà el Bayern (18/10), una seqüència que s’invertirà en les jornades 27 i 28: Barça-Herbalife (19/03) i Bayern-Barça (21/03). Així mateix, en la vuitena i la novena jornada el Barça visitarà el Panathinaikòs de Xavi Pascual (21/11) i rebrà el Milà (23/11), mentre que en la 17a i la 18a primer anirà al Mediolanum (9/01) i després (11/01) rebrà el PAO.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)