FEB

El Bàsquet Girona, a la LEB Plata

Bàsquet. La FEB li ha confirmat la plaça en la categoria que enguany passarà de 16 a 24 equips, repartits en dos grups

El Bàsquet Girona competirà la temporada 2018/19 a LEB Plata, la tercera categoria del bàsquet estatal. El club va presentar la setmana passada tots els requeriments per inscriure-s’hi i la federació espanyola (FEB) li ha confirmat aquesta tarda la plaça.

Aquest és un nou pas en el creixement de l’entitat, que fa un any va apostar per afegir un equip sènior a la seva estructura. L’equip va competir en el grup C-A d’EBA, acabant en tercera posició amb 17-9 de balanç. La intenció inicial era continuar-hi, però l’ampliació enguany de la LEB Plata –ha passat de 16 a 24 equips– va obrir una escletxa per accedir a aquesta categoria i el Bàsquet Girona va decidir sol·licitar la plaça després de trobar les complicitats necessàries.

La categoria es repartirà en dos grups de dotze equips, repartits per distribució geogràfica. A més del Bàsquet Girona, al grup est hi haurà l’Albacete, La Roda, l’Almansa, el Villarrobledo, el Lucentum Alacant, el Menorca, l’Hospitalet, el Múrcia, el Morón, l’Azuqueca i el Vic.

El Salt, a EBA

El club s’ha beneficiat de la renúncia del Collblanc i es mantindrà a la categoria, que va perdre a la pista en el play-off de permanència contra el Castelldefels.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)