ACB

Jordi Trias té una oferta del Guipúscoa per jugar a l’ACB

Bàsquet. El gironí ha refusat propostes de Força Lleida (Or) i Bàsquet Girona i Vic (Plata)

Fa uns dies, Jordi Trias va saber que el Baxi Manresa no hi comptava per al projecte de retorn dels del Bages a la Lliga Endesa. Al gironí (2,06m, 1980) no li va servir haver estat un dels pals de paller de l’ascens –13,2 punts, 8 rebots i 3,5 assistències en 27 minuts en la LEB Or– per guanyar-se la continuïtat.

Ara, però, se li ha obert una altra porta per tornar a l’ACB el curs que ve. I és que el Guipúscoa el vol i ja li ha fet arribar una oferta amb vista a la temporada vinent. De moment, els bascos, dirigits per Sergio Valdeolmillos, només tenen Mouhamed Barro (Oviedo) per al seu joc interior. En la Lliga Endesa, Trias ha disputat 403 partits repartits entre el CB Girona, el Barça, el Joventut, l’Andorra i el València. Durant l’estiu, el gironí també ha rebut propostes del Força Lleida (LEB Or) així com del Bàsquet Girona i el Vic, que enguany militaran a LEB Plata, i les ha desestimat totes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)