FEB

Quim Costa continua

LEB Plata. El Bàsquet Girona fa oficial la renovació del tècnic badaloní per a la temporada vinent, en què l’equip s’estrenarà a la LEB Plata

Primer moviment del Bàsquet Girona des que va rebre la confirmació per part de la FEB a principis de juliol que tindria plaça a LEB Plata la temporada vinent gràcies a l’ampliació de la categoria fins a 24 equips. El club va donar oficialitat ahir a la renovació de Quim Costa per un any. El tècnic badaloní (1957) va incorporar-se a l’entitat l’estiu passat per fer-se càrrec de l’equip sènior, coincidint amb la seva creació. “Estic molt content. L’any passat vam començar una relació amb el Bàsquet Girona i crec que, durant tot l’any, la vam anar consolidant. I, en aquests moments, hem format un equip de treball molt compromès i involucrat. Espero que aquesta temporada continuï essent així”, explicava Costa en el comunicat del club gironí.

La temporada passada, l’equip va acabar tercer en el grup C-A d’EBA (17-9) i tenint possibilitats fins a les últimes jornades d’accedir a les fases d’ascens, per a les quals només hi havia dos llocs. De fet, durant gran part de la primera volta i principis de la segona, va liderar la classificació, però va castigar-lo la irregularitat com a foraster. Molt ressenyable va ser, en canvi, el rendiment de l’equip a Fontajau. Tan sols va perdre-hi un dels tretze partits que hi va jugar, contra l’Arenys, vinculat a la Penya.

Un segell nítid

Més enllà dels resultats, el preparador va apostar per un joc viu, amb ritme i activitat defensiva. I té clar que l’estil es mantindrà en la LEB Plata, com va deixar clar ell mateix: “La línia serà una continuació de l’any passat i, si és possible, millorar. Mirarem de fitxar els millors jugadors possibles.”

Per ara, el Bàsquet Girona no ha fet públic cap moviment en la plantilla. És d’esperar que, un cop anunciada la continuïtat de Quim Costa, n’hi comenci a haver algun els pròxims dies. La voluntat de l’entitat, com diu el tècnic, és que hi hagi una base de continuïtat.

REACCIONS

Estic molt content. Vam començar l’any passat una relació que vam anar consolidant, formant un equip de treball molt compromès
La línia serà una continuació de l’any passat i, si és possible, millorar. Fitxarem els millors jugadors possibles
Quim Costa

Valera, Pascua i Carrasco

Encara no se sap qui formarà part del Bàsquet Girona 2018/19, però hi ha jugadors de la temporada passada que no continuaran perquè ja han estat anunciats en altres equips durant el transcurs d’aquest estiu. És el cas d’Isaac Valera, que s’ha compromès amb el CEB Girona, de copa Catalunya. També ha trobat un nou equip Raimon Carrasco. El base barceloní continuarà a EBA, a les files del Sant Josep de Badalona. Finalment, Guillem Pascua va decidir tornar a Figueres, la seva ciutat natal, per jugar amb l’Adepaf, a tercera catalana. A més, ampliarà enguany les tasques com a director tècnic de l’entitat, participant activament també en la confecció de les plantilles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)