NBA

L’NBA ja té calendari

NBA. Abrines debutarà el primer dia a la pista dels campions, els Warriors, mentre que els germans Gasol i Rubio jugaran l’endemà; LeBron debutarà amb els Lakers a la pista dels Blazers

L’NBA ha fet públic el calendari de la temporada 2018/19, que començarà el proper dimarts 16 d’octubre i que acabarà el dimecres 10 d’abril de 2019. Entre aquestes dues dates es disputaran 1.230 partits, i per segon cop en la història, no hi haurà quatre partits en cinc nits seguides i per primer cop, tampoc hi haurà vuit partits en 12 nits seguides. A més, els back to back –jugar dos partits seguits– es redueixen més que mai, amb un 13,3 de mitjana.

El partit inaugural serà un Boston Celtics-Philadelphia 76ers a les 2h del dia 17 d’octubre –hora catalana–. Aquella mateixa jornada jugaran els campions, Golden State Warriors, contra els Oklahoma City Thunder d’Àlex Abrines.

Els germans Gasol debutaran l’endemà. Els Memphis Grizzlies d’en Marc jugaran a casa dels Indiana Pacers, mentre que San Antonio Spurs jugaran a casa contra Minnesota Timberwolves. També s’estrenarà aquell mateix dia Ricky Rubio. El del Masnou jugarà amb Utah Jazz a la pista de Sacramento Kings.

No serà fins l’endemà, ja 19 d’octubre a Catalunya, quan LeBron James debutarà oficialment amb els Lakers. Serà a la pista dels Portland Trail Blazers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)