FEB

L’‘open day’, a Torrejón de Ardoz

Lliga Femenina. El Cadí protagonitzarà el partit inaugural del campionat dissabte al matí, i l’Snatt’s i l’Spar jugaran diumenge

Feia dies que el calendari a Lliga Femenina estava definit, però encara no se sabia l’escenari de la primera jornada, que, per segon any consecutiu, es jugarà tota en una mateixa seu. El lloc triat enguany per la FEB ha estat el pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón de Ardoz, a Madrid. Els partits es jugaran entre el dissabte 13 i el diumenge 14 d’octubre, però el divendres 12 –l’endemà de la supercopa, a Salamanca– es farà un acte de presentació del campionat amb la presència de totes les plantilles a l’Auditori Paco de Lucía, a Alcobendas (12 h).

El partit inaugural, dissabte al matí, tindrà presència catalana. El Cadí la Seu s’enfrontarà amb l’Ensino, que ha pujat de categoria enguany. Els altres dos equips catalans del campionat no debutaran fins l’endemà. El renovat Snatt’s Sant Adrià se les haurà amb el Gernika al matí, i l’Spar Citylfit clourà aquesta jornada inaugural contra el Mann Filter. Teledeporte oferirà en directe dos partits, encara per definir.

La 1a jornada

Dissabte, 13 octubre

Cadí la Seu - Ensino

11 h

Al-Qázeres - Baxi Ferrol

13.15 h

València - Avenida

18 h

Zamarat - Araski

20.15 h

Diumenge, 14 octubre

Bembibre - Guipúscoa

11 h

Snatt’s Sant Adrià - Gernika

13.15 h

Mann Filter - Spar Citylift

16.30 h

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)